Waarom onze organisatie

We zijn een innovatieve, dynamische en financieel gezonde organisatie.
Maak je klaar voor een ontspannende activiteit onder collega’s .
We hechten veel waarde aan het uitbouwen van een diverse, inclusieve en authentieke werkplek.

Wij bieden

Voor bedienden functies is het mogelijk om 1 dag van thuis uit te werken
Opleidings mogelijkheden volgens jouw noden.
Vakantiegeld

Over ons

Agaris Group, een internationale speler, creëert en commercialiseert hoogkwalitatieve groeimedia en bodembedekkers voor verschillende marktsegmenten (professionele tuinbouw, hobbymarkt,…) in meer dan 60 landen wereldwijd. In een wereld waar natuurlijke grondstoffen steeds schaarser worden, wil Agaris blijven inzetten op duurzaam telen met respect voor mens en milieu.

Met hoofdkantoor in België en activiteiten in 6 landen (Frankrijk, Letland, Polen, Oekraïne, Rusland en België) stelt Agaris in 11 productiesites 800 mensen te werk.

We moedigen hen aan om initiatieven te nemen en onze organisatie op elke mogelijke manier te verbeteren - gaande van eenvoudige aanpassingen op de werkplek tot samenwerking op projecten van strategisch belang. We promoten diversiteit op alle niveaus en moedigen personeelsopleidingen en persoonlijke ontwikkelingstrajecten aan.



Onze waarden

Samenwerkend
Samen werken en bouwen aan lange-termijnrelaties Ieders vaardigheden, ideeën en kennis dragen samen bij tot het creëren van waarde Met een open geest naar elkaar te luisteren
Gedreven
Onszelf uitdagen om onze doelen te bereiken Initiatief nemen en creatief zijn om nieuwe kansen te ontdekken Ontwikkelen unieke producten en verbeteren processen
Betrouwbaar
We doen wat we zeggen. We bouwen vertrouwen op door consistente resultaten af te leveren Mensen willen graag met ons samenwerken, omdat ze weten dat we onze beloftes nakomen.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Je bezorgt je CV via mail of soliciteert via de soliciteer knop.
Eerste interview
Een eerste interview wordt ingepland met onze HR Manager.
Tweede interview
Het tweede interview gaat door met de Manager van de functie.
Aanbod
Ben jij de perfecte match voor de openstaande functie dan mag je van ons een aanbod verwachten.